Våra partner i Coronans tid - först ut Mürbecks Cykel & Hockey

Publicerad 2020-05-19 17:05

Utan våra partners finns inte Göteborg HC. Under några veckor kommer vi att göra nedslag hos några av våra partners för att kolla av hur de har det. Först ut är Mürbecks Cykel & Hockey som ligger vid Radiotorget. De beskriver sig själva som "den lilla butiken med det stora kunnandet" och alla som varit där vet att det är sant. Deras specialitet är Hockey och cyklar. Vi påstår även att de har världens bästa skridskoslipning och reparation av cyklar. Vi uppmanar alla att besöka det supertrevliga gänget som jobbar där. Vi har pratat med en av ägarna Henrik Sellman, (Oskar Nyblom är den andre).

Hur har ni det Henrik?

Vi har det tufft men vi kämpar på, som tur är så är Hockeyspelare och föräldrar noga med sin utrustning och vi tror att dom fortsätta att handla av oss. Det är så viktigt med kunder som återvänder och vi tror att det beror på att de får bra service bra kvalitet och bra priser.

Är det något vi som klubb kan stötta er med?

Medlemmar i GHC har alltid prisgaranti så skulle dom hitta en vara billigare någon annanstans så matchar vi det priset givetvis. Vi löser det mesta av era behov som exempelvis i vintras när vi löste ert behov av hockeyklubbor till paraishockeyn. Fortsätter ni komma till oss och tipsar andra om att vi finns hjälper det mycket.

Jag köpte två cyklar av dig förra året, bra pris och bra kvalitet, supernöjd. Ni kan verkligen cyklar?

Genom att vi reparerar cyklar så kan vi se vad kvalitet betyder och vad som passar i Göteborg. Det är ovärderliga kunskaper när vi köper in cyklar till våra kunder. Vi sätter varje enskild kund i fokus och har bra service och bra priser på hela vårt sortiment. Det uppskattas verkligen av våra kunder.

Vad är ert viktigaste tips till era kunder under Coronatider?

Håll avstånden och var hjälpsamma är väl vårt bästa tips, kanske strunta i E-handlen utan gå ner till er lokala affär eller liknande för att handla.

Tack Henrik Ni är Guld värda

http://www.murbecks.com/

Jan Mellgren
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub