Sandra Rannerud skriver på kontrakt för Göteborg HC

Publicerad 2020-05-13 19:00
Sandra Rannerud från Luleå skriver kontrakt för Göteborg HC. Här följer en intervju med Sandra.

Nyförvärv Sandra Rannerud

Vi är glada över att Sandra Rannerud från Luleå har valt att spela för oss. Trots sin unga ålder tillför hon erfarenhet av att träna och spela med de bästa. Hennes erfarenhet av att vinna och positivt driv kommer att få oss att växa på och utanför isen. Vi ser fram mot att ge henne bra förutsättningar för att utvecklas ytterligare.


Intervju med Sandra

Sandra, berätta för oss vem du är?
Jag är en sprallig tjej som är 23 år. Är uppvuxen i en by utanför Skellefteå tillsammans med min mamma, pappa och mina fyra syskon. Har spelat hockey sen jag var 6år.

Hur kom det sig att du började spela hockey?
Mina äldre syskon spelade och pappa tränade ungdomslag så jag var väldigt mycket på ishallen som liten. De föll sig väldigt naturligt att jag skulle börja spela för mina syskon höll på med det.

Vilka är dina styrkor som spelare?
En hård jobbande forward som aldrig ge upp, gör jobbet över hela planen. Försöker alltid göra det bästa jag kan i alla stunder.

Varför valde du att skriva på för Göteborg HC?
Prova något nytt, har varit i Luleå i några år och kände att de var dags att prova något annat. Känns som Göteborg är en bra plats för att fortsätta min utveckling.

Vad är dina tankar och förhoppningar om kommande säsong?
Tycker de ska bli väldigt kul att få komma till Göteborg. Där jag hoppas att jag kan bidra med mycket kunskaper. Min förhoppning är att vi ska ta oss högre upp i tabellen kommande säsong.


Varmt välkommen till Göteborg Sandra. Stort lycka till i kommande säsong.

fanny mellgren sjödahl
Md klubb2014 3
Md f rening webshop ghc 02
Md f rening webshop ocean ghc 02
Md sk rmklipp
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub