Intervju med Karin Svedberg

Publicerad 2020-05-05 18:22
Karin Svedberg förlänger sitt kontrakt med Göteborg HC

Karin Svedberg förlänger

Vi kan med glädje meddela att Karin Svedberg har förlängt sitt kontrakt med Göteborg HC. Karin är spelaren med en fantastisk speluppfattning och klubbteknik. Vi ser fram mot att följa en skadefri säsong där fokus blir att öka snabbheten för att på så sätt få större användning av Karins smarthet på isen.


Intervju med Karin

Karin du hade en tuff säsong med skador och rehabiliterade under avslutningen, är du redo för en ny säsong?
Ja, precis. Hade ryggproblem hela säsongen. Försökte spela ändå men till slut blev det så illa att jag inte kunde sova. Så sedan November har jag varken tränat eller spelat och bara fokuserat på att bli bättre i ryggen. Kör rehab för fullt och har som mål att kunna gå på is i augusti/september.

Vad vill du utveckla säsongen som kommer?
Mitt mål denna säsongen är att vara hel, haha. Inte dra på mig några skador.

Stefanie tar över och blir huvudcoach, vad är dina tankar om det?
Tror det kommer bli kanon, Stef kan väldigt mycket hockey och har ett sinne för detaljer. Hon var ju vår assisterande tränare förra året så hon vet hur klubben och laget fungerar.

Varför ska andra spelare välja att komma och spela i Göteborg HC?
För att i Göteborg får alla chansen att utvecklas. Det spelar ingen roll vem du är eller var du kommer ifrån. Alla får samma chans. Och så kan jag ju bara tala för mig själv, men jag trivs fantastiskt i klubben.

Vad gör du på fritiden när du inte tränar?
Jobbar heltid på en skola, så har inte så mycket tid över, haha. Men nu under vår/sommar när man kan planera sin träning lite bättre försöker jag umgås med familj och vänner.Stort lycka till i kommande säsong Karin! Vi är glada att ha dig med oss.

fanny mellgren sjödahl
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub