Hej alla Hockeyälskare!

Publicerad 2020-06-30 22:00
Hela Sverige och så även vår fina föreningen influeras ofrånkomligt av COVID-19. Och vi jobbar på, så att föreningens verksamhet skall pågå så normalt som möjligt. Självklart påverkar hela den här situationen ekonomiskt, då företagens sponsring till idrottsklubbar förståeligt inte prioriteras. Tillsammans med bröderna Ravelli har vi startat vår egna Göteborgs HC webb shop.

Det vi behöver mest av allt just nu, är att alla är med och stöttar barn och ungdomar, lite extra. Om vi alla kan vara med och hjälpa barn och ungdomar i deras idrottande vore det helt fantastiskt. Och just nu är det ekonomisk hjälp vi behöver - det är där deras behov av dina bidrag behövs som mest. Ravellis produkter håller mycket hög kvalitet och de som under åren har köpt produkter är supernöjda.

Ravelli No 1 kollektionen består av: Hemtextil såsom bäddset, svensktillverkade kuddar och täcken, underkläder, strumpor, träningskläder, t-shirts, barnstorlekar. Alla paketen kostar 200 kr/paket och minst 55 kr/paket går tillbaka till föreningen.Klicka här för att komma till No 1 kollektion.

Ravelli Miljö: Handla klimatsmarta, närproducerade tvätt -, disk-, städ och hygienprodukter. Ravelli samarbetar med företaget OCEAN som utvecklar och tillverkar allt i Sverige. OCEAN sortimentet är prisat för sin minimala miljöpåverkan. Produkterna är certifierade med: Svalan, Svanen, Eco Label, Astma&Allergiförbundet. Klicka här för att komma till Oceans webbshop.

Köp något ur kollektionerna som Du ändå behöver, och stöd samtidigt Göteborgs HC – Det ni köper levereras inom 4 dagar, betalas via Klarna och fraktas direkt till er närmsta Service point. (Funkar precis som vilken webbshop som helst förutom att Göteborgs HC tjänar pengarna).

Dela sedan webbshops länken till alla ni känner, så kan alla beställa via webb shops länken. Då blir det en riktigt bra merförsäljning och Göteborgs HC tjänar bra med pengar.

Tack på förhand!

Göteborgs HC "En förening för alla - Tillsammans är vi starka"

Du kan även stödja oss genom att bli medlem genom att anmäla dig via detta formulär


Jan Mellgren
Md f rening webshop ghc 02
Md f rening webshop ocean ghc 02
Md f rening webshop ocean ghc 02
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub