Göteborg HC v/s Brynäs 0-7

Publicerad 2020-10-04 20:26

Sveriges för närvarande bästa lag Brynäs vann med 7-0 över oss i Angered Arena. Det är bara att konstatera att Brynäs var det bästa laget i matchen, deras skickliga och skridskostarka spelare är svåra att möta. Trots resultatet finns det mycket att glädja åt. I första perioden som slutade 0-1 efter ett mål i numerärt överläge spelade vi smart och fångade upp många av Brynäs anfall i mittzonen. Vi tog hand om pucken och spelade oss ur många situationer utan att stressa. Det är extra roligt att se vilken bra fart många av våra spelare har. När man ser Margot D, Sandra R och Wiktoria S på isen visar att de hänger med och kan utmana de flesta lag vi möter. Det är även härligt att se hur våra backar vågar sig hålla i pucken och att de är bra i närkampsspelet. Margot Möllersten är tillbaka och hon är som vanligt smart på isen och vågar vänta in rätt tillfälle att passa pucken och tillsammans med Lisa B gör de en bra match.

I andra perioden som slutade 0-4 får Brynäs lite större utrymme och de tillåts komma med fart och det blev svårare för våra backar att fånga upp Brynäs spelare. Brynäs gör en del långa uppspel som drar isär vårt lag.

Tredje perioden slutade 0-2 men vi spelade stundvis riktigt bra och vann skotten med 12-8. Helgens matcher visar att vi är pågång och spelare som exempelvs Sofia G och Jenniffer C gör ett jättejobb i det defensiva och offensiva arbetet. Vi väntar på den första tre poängaren och den är påväg det kan vi lova

Jan Mellgren
Md klubb2014 3
Md f rening webshop ghc 02
Md f rening webshop ocean ghc 02
Md sk rmklipp
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub