Får vi lov att presentera Citykliniken - Göteborgs bästa naprapater och vår partner

Publicerad 2020-05-21 23:19

Citykliniken har stöttat oss i många år, medlemmar och våra partners har tio procent rabatt på behandlingar. När du kommer till Citykliniken möter du naprapater. Deras behandling involverar hela rörelseapparaten, kroppens alla muskler och leder. De jobbar med rygg, nackar, axlar, armbågar, handleder, höfter, knän underbens och fotbesvär ja ni förstår hela kroppen. Vi har pratat med Thomas Gjörling som är en av de skickliga naprapaterna som jobbar där.

Hur har ni det ?

Det är lugnare än vanligt men vi har patienter som kommer till oss. De som kommer har smärtor eller besvär i tex rygg och nacke eller andra delar i rörelseapparaten.

Ni jobbar nära patienterna hur skyddar ni dem och er när ni jobbar ?

Vi följer de riktlinjer Folkhälsomyndigheten anger. För patienter i riskgrupper gör vi individuella bedömningar om de kan komma till oss. Vi har alltid höga krav på god hygien men kraven har blivit större under rådande omständigheter. Ingen patient får komma med symtom och skall vara symtomfria enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Den sociala distanseringen och att alltfler jobbar hemma vad ser ni för några risker med det?

Risken för hemma arbete är att man får sämre arbetsergonomi och det kan vi se om vi utgår från patienterna som söker sig till oss.

Har du några tips på vad man ska tänka på när man jobbar hemma och kanske inte kan träna som förut

Det är viktigt är att variera sig när man jobbar hemma och att man gärna går ut och tex promenerar, rör på sig trots omständigheterna. Man kan också viss hemträning.

Hur kan klubben och våra medlemmar hjälpa er ?

Gilla oss och skriv recensioner på facebook och rekommendera oss till andra. Tveka inte att kontakta oss även i dessa tider , att vänta när man har besvär kan förvärra situationen och förlänga problemen.

Tips till våra läsare

Följa de råd man får från Folkhälsomyndigheten och håll er friska! Det går alltid bra att ringa till oss så kan vi ge råd. Vi är på gång för att även kunna hjälpa patienter även digitalt.

https://city-kliniken.com/


Jan Mellgren
Md klubb2014 3
Md f rening webshop ghc 02
Md f rening webshop ocean ghc 02
Md sk rmklipp
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub