Estrella vår partner - bäst på snacks som förgyller festen och vardagen

Publicerad 2020-06-24 15:40

Vi har pratat med Josefin Hugosson som arbetar på vår partner Estrella. Estrella har sin fabrik nära Angered Arena. Deras vårdegrund och nytänkande samt att hålla fast vid det köparna gillar imponerar.

Hur har ni det ?

På Estrella rullar allt på även om inget är som vanligt. Hos oss har vi en härlig gemenskap och den får vi just nu upprätthålla på distans. Produktionen tuffar på och där görs ett jättejobb för att leverera stora sommarvolymer. Tjänstemännen arbetar mestadels hemifrån men det fungerar fint. Även om vi saknar att ses i verkligheten!


Hur går försäljningen under dessa tider, många är hemma ser på TV och då måste det väl finns Estrella produkter på bordet

Försäljningen går bra och vi kunde se en Coronaeffekt på försäljningen i april. Då blev det väldigt stora snacksvolymer. Nu har vi passerat en av årets största snackshelger, dvs. midsommar och många fulla lastbilar rullade ut från vår fabrik i Angered. Sommaren är en stor snacksperiod och eftersom många kommer att semestra i Sverige hoppas vi på en bra sommar!


Har Du tips på några spännande nyheter från er som kommer under sommaren?

Vi har precis lanserat två stycken sommarprodukter i begränsad upplaga. Linschips BBQ och Chips Creamy Onion!


Hur arbetar ni med er personal nu när vi har det extra tufft

Vi har tydliga riktlinjer (baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer) vad som gäller när man är på arbetsplatsen för att man ska känna sig trygg när man är där. I mitt team så har vi "digital morgonkaffe" tillsammans några gånger i veckan för att kolla hur alla mår. Många avdelningar har liknande upplägg. Annars försöker vi nog bara hålla lite koll på hur alla har det nu när man arbetar mycket hemma.


Behöver ni anställa några framöver, i så fall vad söker ni

Man kan alltid kika på Estrellas hemsida under lediga jobb. Just nu ligger en tjänst ute där vi söker en Linjechef. (sista ansökningsdag 28/6)


Ni är med och stöttar Städa Sverige, kan du berätta mer om det?

Samarbetet med Städa Sverige inleddes 2019 och vi tycker att det är ett projekt med många viktiga delar. Dels att göra ungdomar uppmärksamma om nedskräpning och dess negativa effekter. Sedan är föreningslivet något vi brinner för på Estrella och därför känns samarbetet med idrottsföreningar helt rätt. Estrella har även valt att fokusera på lokal sponsring och stöttning i Angered så det är extra kul att kunna bidra med något till de lokala ungdomsklubbarna samtidigt som naturen blir renare! I år valde vi att döpa initiativet till Klubbar För Klimatet för att belysa att föreningarna som deltar faktiskt slår ett slag för miljön och vårt klimat.


Vilket är Ditt råd till våra medlemmar och alla andra därute

Håll ut! ..och under tiden. Njut av sommaren och ladda inför kommande säsonger med träning och goda snacks 😊

Jan Mellgren
Md f rening webshop ocean ghc 02
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub