Välkommen till oss!

Lite träning och mycket spel, det är rekreationshockey för alla som är intresserade av att träna och spela hockey på sina villkor.

Vi spelar och har kul tillsammans under ordnade former, utan tacklingar. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter.

Vi kör en gång i veckan och för tider se vår kalender, kom lite innan för ombyte och eventuell registrering. Vi tillhandahåller omklädningsrum med dusch samt träningströjor (svarta & vita) samt puckar. Ta med egen utrustning och sportflaska.

Det finns även möjlighet att få skridskorna slipade för en kostnad.

För dig om behöver komplettera din utrustning så rekommenderar vi Murbecks på Radiotorget i Västra Frölunda.

Varmt Välkomna!.

Här visas nyheter.

Kval till SDHL där Göteborg HC möter Malmö

23 feb, 2020
Göteborg HC ställs mot Malmö i återkvalet till SDHL. Det börjar i Malmö torsdagen den 27/2 och returen sker på Lördag 29 februari i Angered Arena klockan 16:00. En eventuell tredje match på söndag 1 mars klockan 12:30 i Angered Arena. Vi hoppas att vi fyller Angered Arenamed massor av publik som stöttar Göteborg HC´s återtåg till SDHL

Göteborg HC - HV71 fredag 14/2 klockan 19:30 samt 15/2 klockan 16:00

10 feb, 2020
Göteborg HC spelar sina sista två matcher i SDHL innan kvalet(29 februari kl 16:00). Sveriges bästa lag HV71 på besök med flera Göteborgare i laget. Kom och kolla på bra ishockey
Md j  66  1
Fotograf A-K Kårhag
Md en infographicfb share1
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub