Träningsmatch Hovås 2019-10-19

Träningsmatch.

Hovås-GHC

Med lite kort varsel står vi ändå på is i Askims ishall med 13 tjejer på is. Åsa (nr14) kommer in med andan i halsen till andra perioden.

Med 5 spelare som gör sin första senior match och med stora fjärilar i magen så blir första perioden tuff, nervositeten och med fokus på annat än oss själva så rivstartar Hovås och leder med 4-0.

I pausen pratar vi om tålamod, fokus på vad vi gör och lite tankar om placering på banan så blir det väldigt mycket bättre. Jossi gör en hel drös av fantastiska räddningar och hela laget börjar så smått hitta in i sina roller bättre. Hovås vinner perioden med 1-0 samtidigt som vi också får till några fina målchanser. Inför tredje perioden är humöret på topp och vi blir bara bättre och bättre. Perioden slutar 0-0 efter en stor kämpainsats 💪💪 av allihopa. Sammanfattning: vi har absolut saker att träna på, men jag tycker verkligen att ni tjejer gör en fantastisk insats idag. Vi gör massor med flera bra saker och jag tycker verkligen att fortsätta vi träna ordentligt, värmer upp innan träning så blir kommande matcher riktigt roliga. Trots resultat håller ni humöret uppe och det tar jag verkligen med inför kommande träningsvecka.

//Mille

Md f rening webshop ghc 02
Md f rening webshop ocean ghc 02
Md klubb2014 4
Md sk rmklipp
Md ladda ned
Md insta
Md ladda ned  1
Md myclub logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub